استاد سید متولی عبدالعال در 26 آوریل سال 1947 میلادی در خانوادهای مذهبی و متعهد و پایبند به مسائل عرفانی و دینی و در روستایی که اغلب مردم ساکن آن کشاورز بودند متولد شد. پدرش «متولی» همیشه از خداوند متعال پسری را طلب میکرد که در راه گسترش دین اسلام تربیت شده و از عالمان دینی عصر خود شود.
مادرش که محبّ عرفا و صوفیه بود از همان آغاز، نام سیّد را که به یکی از عرفا و صوفیه بزرگ، «سید احمد البدوی» متعلق بود، بر فرزندش نهاد تا او نیز جز در این راه گام ننهد.
محتوای سوره آلعمران
این سوره در مدینه نازل شده و داراى 200 آیه است. در فضیلت تلاوت این سوره در حدیثى از پیامبر اکرم(ص) آمده است «من قرء سورة آل عمران اعطى بکل آیة منها امانا على جسر جهنم؛ هرکس سوره آل عمران را بخواند به تعداد آیات آن، امانى بر پل دوزخ به او مىدهند».
آیات33 تا 41 این سوره، سرآغازى براى بیان سرگذشت مریم و اشارهاى به مقامات اجداد او است و این آیات نمونه بارزى از محبت واقعى به پروردگار و ظهور آثار این محبت در عمل است. سپس سخن از عمران و دخترش مریم به میان مىآورد و به طور فشرده چگونگى تولد و پرورش و بعضى از حوادث مهم زندگى این بانوى بزرگ را بیان مىکند.
در ادامه درباره سرگذشت مریم سخن میگوید و در پایان این آیات نیز به بیان گوشهاى از زندگى پیامبر الهى، حضرت زکریا(ع) را در ارتباط با داستان مریم بیان مىکند.(تفسیر نمونه، ج 2، ص 517 – 533)
تلاوت سوره آلعمران، آیات 33-41 با صدای استاد سیدمتولی عبدالعال دریافت